Слобода на движење

Во 2014 година младиот Сафват заедно со неговите 2 браќа и сестра го напуштаат својот дом и родители во Алепо, Сирија и тргнуваат кон исполнување на својот сон. Патот го води низ Македонија.

РЕЖИСЕР

Сашко Потер Мицевски

СЦЕНАРИО

Сашко Потер Мицевски

КАСТ

Сафват Естеф

ПРОДУЦЕНТ(И)

Илија Тирицовски, Пеце Талески