Сите ќе умреме

Постојаната економска несигурност ги приморува работниците во штипската погребална служба да изнајдат други начини за да добијат повеќе работа во погребалното. Понекогаш, тоа значи правење бизарни зделки со локалната болница. Зоки, еден од работниците, се чувствува се’ поскршено поради пресметливата и лукава конкуренција, прашувајќи се дали навистина парите се најважни во животот?

СЦЕНАРИО

Сашко Потер Мицевски

КАСТ

Зоран Сичев

ПРОДУЦЕНТ(И)

Илија Тирицовски, Пеце Талески