Продукција

Познати по својот уникатен пристап, особено кога целта е подигнување на јавната свест, ОХО има иницирано и одработено значајни проекти за моделирање на социјалниот и демократскиот карактер на земјава во последните 20 години.
ОХО Едукација, Комуникација и Консултација развива и имплементира проекти и програми од областа на образованието, животната средина и социјалното претприемништво низ традиционалните и новите медиуми.
ОХО Продукција обединува искусни и перспективни професионалци, од земјата и регионот, во ТВ и филмска продукција, анимација и адвертајзинг, за да реализира проекти што ја унапредуваат модерната македонска кинематографија, промовирајќи позитивни вредности и промени.

ФИЛМ

ТВ СЕРИИ

РАЗВОЈ НА СОДРЖИНА